Kokenut ammattilainen

Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy on vuonna 1983 perustettu korjaussuunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Runsaan kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta näkyy kyvyssämme löytää sellaiset suunnitteluratkaisut, jotka parhaiten yhdistävät asiakkaittemme vaatimukset ja korjauskohteen ominaisuudet. Mikään tyylilaji empirestä nykyaikaan ei ole vierasta, vaan toteutamme työn kuin työn omistautuneella ja osaavalla otteella. Kokemuksestamme ja ammattitaidostamme kertoo myös laaja-alainen asiakaskuntamme. Olemme toimineet arkkitehti- ja korjaussuunnittelijoina lukuisissa projekteissa kerrostaloyhtiöistä suuriin toimitilasaneerauksiin.

Huolellinen suunnittelu takaa parhaan lopputuloksen.

Olemme mielellämme mukana kohteen eri työvaiheissa alkusuunnittelusta aina
loppusilaukseen asti. Parhaat oivallukset syntyvät usein jo hankesuunnitteluvaiheessa, jolloin korjauksen sisältöön ja kustannuksiin voidaan eniten vaikuttaa. Lähestymistapanamme on selvittää ensin asiakkaan tarpeet sekä rakennuksen arvot ja ongelmakohdat, minkä jälkeen ideoimme harkitun ja järkevän korjausratkaisun. Vuosien aikana hioutuneet toimintatapamme ovat myös luontoa ja kustannuksia säästäviä. Pitkäaikainen henkilöstömme kykenee kiireessäkin tehokkaaseen ja tarkkaan yhteistyöhön. Riittävä suunnitteluaika jalostaa kuitenkin etevimmät suunnitteluratkaisut.

Perinteitä ja periaatteita kunnioittaen

Olipa kyse sitten korjaus- tai uudisrakennussuunnittelusta, rakennusluvasta, urakka-asiakirjoista tai rakennuttamistehtävistä, Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy haluaa palvella Teitä parhaalla mahdollisella ammattitaidolla.

Olemme ostaneet joulukuussa 2014 Arkkitehtiryhmä Pitkäranta Oy:n. Arkkitehtiryhmä Pitkäranta Oy on vuonna 1990 perustettu arkkitehtitoimisto, joka jatkaa vuonna 1966 perustetun Arkkitehtiryhmä Heikki Elomaa & co Ky:n toimintaa.

http://www.arkkitehti.org

Palveluksessanne

Perusparannussuunnittelu
Leo Osara Oy